Reinhart Orchideeën
Evenementen

Dagelijks

20 tot en met 28 oktober Herfsttentoonstelling, dagelijks van 10 tot 17:00 uur. o.a. 5 jaar vogels in de Kas.

o.a. Schilderijen, keramiek, mozaiek (ook workshop op afspraak), foto's, vissen, vogels, Ikebana, eierkunst, kaarten en nog veel meer.

wanteltuinen/ ook in de kas.

voorlichting over het houden van orchideeën,

gratis vijverwatertest plus advies.

vraag over uw plant of verpotten, neem mee!

een wandeling maken door de orchideeëntuin in onze kwekerij waar we vele soorten orchideeën laten zien. Ook onze "oude" liefde Anthuriums komt terug en andere bijzondere planten. De tuin is een afgescheiden gedeelte van de kas. We hebben er een oerwoud van 500 m2 geschapen waarin de planten in hun natuurlijk omgeving te zien zijn. Er wordt uitleg gegeven over het kweken van orchideeën. In de kas diverse volières met een groot aantal vogels. En vijvers met koi karpers.

Ook Koi en Vijvercentrum Nederland is bij ons te bezoeken. "Koi en Vijvercentrum Nederland"

Er is een gezellig terras gemaakt waar je lekker kunt zitten om naar de vogels en vissen te kijken. De buitentuin is ook zeker een bezoekje waard. Een heerlijke oase tussen de kassen en het Scharlakenbos. De buitentuin is goed toegankelijk met een rollator en/of rolstoel. Er zijn verharde paden aangelegd. We hebben altijd veel kunst in onze kwekerij. Keramiek van Bouk Helmers en Baps Snijdewind, schilderijen van Gijs van der Sleen, eierkunst van Lies Reinink en de voorlichtingsstand Ikebana.

Workshop mozaieken

Mozaieken is een manier om gewone dingen zoals dienbladen, vogelhuisjes, houtenboompjes, fotolijstjes, etc. mooier te maken. Margreet Venema geeft op aanvraag een workshop mozaieken. Voorbeelden in haar stand. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie/thee met koek. Materialen en voorbeelden zijn aanwezig. Margreet helpt en geeft advies. Natuurlijk gaat iedereen met zijn werkstuk naar huis.

Voor vragen kunt ook contact opnemen met

info@reinhartorchideeen.nl

of 0504062455.